Bik Boks Gagastyle

Vart förbi Frölunda Torg för att få tag på dessa, men tydligen har dom fortfarande inte kommit in. Hade tänkt ta en sväng om Nordstan och hoppashoppashoppas på att dom har fått in det där. Jag vill verkligen ha det i helgen. Hoppas också att pantsen inte bara går över halva stjärten, så att jag kan ha nylonstrumpbyxor till.


How to survive....

Igår natt låg jag och kollade på Discovery på nåt program om hur en kille skulle överleva i öknen. Han åt typ.. Rå bläckfick, skorioner och insekter. Jag har mitt eget bidrag till överlevnadsprogram till Discovery. Hur du gör dig beredd på dagen då din mamma inte kommer hem och lagar mat åt dig:
1. Slarva bort din växel exakt varje gång du får tillbaka den efter att ha köpt något.
2. Leta absolut inte efter den innan du behöver den.
3. En vacker dag när det är kris, så är det bara att plocka. Du kommer att hitta ungefär hälften och det kommer att räcka gott och väl. En peng i varje väska du använder, en i plånboken, en i någon BH (vi tjejer vet att det kan hamna där ibland på något vänster), en på mammas byrå och vips så har du en pizza.
Jag har till och med en tia över att tappa bort!


Gingers do have souls!

Stackars Michael hade oturen att bli ginger och blir visst mobbad för det. Uppenbarligen har han bestämt sig för att alla som är rödhåringa som han blir mobbade och har dragit igång en Youtubekanal han håller i full gång med ett inlägg emellanåt där han mest skriker och är förbannad på olika saker.
Det är nog något av det roligaste jag sett!!
Southpark har nu gjort en klockren parodi på honom. Kollar ni in Michaels kanal (coppercab) på Youtube kan ni även se de svar han gett på Southparks videos (JÄTTEARRG).


Fransjacka

Fransjacka från HM 499 kr!

 


Intensivkursen uppskjuten

Nepp, mitt körkortstillstånd hinner helt enkelt inte komma, så mamma bankade mig i huvet och fick mig att förstå att det inte skulle funka att jag började på måndag med att bara plugga och läsa. Det är sant, jag vet. Förstår inte hur jag kommer att klara mig utan min mamma när jag ska flytta hemifrån. Hon ringde ner till Falkenberg och fick svar på alla frågor jag undrade över + fick hon flyttat mig till vecka 44-45.
Idag trodde jag att jag höll på att sabba det igen. Jag gav min lärare en ledighetsansökningslapp och hon sa ungefär "Två veckor? Jag kan bara ge dig 5 dagar på ett helt år"
GULP....
Jag hade ångest över det nästan resten av hela dan.. Till att jag fick en studieplanering från Naturkunskapen där jag la mårke till att jag nämligen har lov vecka 44. SÅN TUUR.


Topshop

Det bästa från topshop. Linn vill ha allt!



Intensivkurs!!

Snaart är det dags! Idag är det måndag så om exakt en vecka så är jag nere i Falkenberg på intensivkurs för mitt körkort. Jag har fick iväg papprerna till körkortstillståndet, det är betalt men kommer dock inte fram i tid, så mina körlärare säger att jag kan komma dit och plugga. Pratade med honom nyss och jag kan inte hjälpa att jag är så glaad! jag vill gå upp och packa nununu. Eller iaf städa och bestämma vad jag ska ha med mig. Ja, det är precis vad jag ska göra nu.

wix 18!

Igår var det Vickans tur att fylla 18. Det blev middag hemma hos henne i Kungälv och sedan in till stan för att sätta oss på Chez. Grejen var väl egentligen att vi skulle se Laidback Luke på Charlies (att ens han spelar där liksom), men när vi kom dit, så var det heelt tomt på folk. Såg ut som att varenda jävel satt på andra sidan på just Chez, så vi gick dit istället, fick bra bord olch satt där hela natten. Jag och Hanna drog oss tillbaka vid.. Jag har ingen aning om vad klockan var men vi hamnade i alla fall på en hållplatsbänk med korv med mos i hand. Jag förstår verkligen inte hur mat kan vara SÅ mycket godare mitt i natten på fyllan?
Vi åkte i alla fall hem till Hanna och sov. Min mamma ringde mig vid 9 på morgonen och när jag ändå hade vaknat till så kollade jag i SMSkorgen för att kolla vilken tid matchen jag skulle spela var, så att det för säkerhets skull inte skulle spelas vid 1 eller något sånt. Nä, för tänkt matchstart var vid 12!! Det blev att vakna fort som fan, snubbla hem i mina klackar, på med träningskläderna och iväg. Jag hann precis till matchstart, men hann dock inte värma upp. Matchen slutade i vilket fall med 4-0.


Skola

Just nu är det som att dom har gömt en enorm bajskorv i ett mörkt rum och att vissa i rummet har tappat luktsinnet, medans vi som har luktsinnet kvar känner stanken av den här bajskorven. Det skulle vara bra om vi kunde tända en lampa, eller en strålkastare och peka på den här bajskorven och säga: "Kolla det är en BAJSKORV, ser ni?" så att alla som tappat luktsinnet kan se. Å om man väljer att konsumera det fortfarande, så kan man inte föneka att det är en bajskorv man konsumerar.
- Soran Ismail om SD.

Jag är vart sjuk dödssjuk och legat under täcket som en mask och haft feberhallicar en hel natt. Jag som inte vart sjuk sedan jag slutade skolan blir det såklart dagen innan jag börjar plugga igen. Jag var berädd på att stanna hemma, men det sista jag vill är verkligen att mina lärare ska få ett intryck av att jag redan är lat och ringer och sjukanmäler mig. Jag tog en avledon, en dusch och en till alvedon. När jag gjort iordning mig så såg jag fortfarande ut som en levande död, men grym som jag var pallrade jag mig iväg ändå. På det stället jag går nu så är man ingen fast klass utan det är en jätteliten grupp och elever som valt som kurserna. Jag tycker faktiskt att det är grymt skönt. Just nu har jag iofs bara en lektion om dagen, men jag ska såklart fylla å med dom kurserna jag vill ha. Är fortfarande lite småsjuk, men mycket bättre. Hoppas på att det håller sig.

SD

Jag säger nej!


Tacos och utgång!

Tack för en jättebra kväll igår! Vi var hemma hos Rebecka och åt tacos och sjöng för henne. Det var jättelyckat och vi hade en JÄTTEBRA kväll. Idag är jag lite hängig men ändå på kanonhumör. Älskar dagen efter när man under dagens gång får små uppenbarelser och flashbacks över knäppa grejer man gjort dagen innan. Hitills har jag kommit fram till att: Jag flörtade med vakten, jag ramlade en gång och två killar drog upp mig (det händer i genomsnitt 1 gång varje gång jag är full), jag satte hela handen i en killes ansikte, jag sa till en annan kille att han var dum i huvudet för att han satt i vägen, jag tappade ett glas öl, pekade på någon annan och frågade vad tusan han sysslade med. Sen gick jag iväg.
Detta är jag - ett svin, det är vad jag är.
Meen vad gör det om 100 år?

Ikväll åker jag nog hem till Martin och spelar Fifa hela kvällen.



Amor är en kass skytt

Fattar inte hela grejen med kärlek. Vem kom på det egentligen? Det är ett skämt i vilket fall. Den ena blir ihop med den andre och sen tar det slut för att den andre ska bli ihop med näste och allt är ett stort nät av krossade människor, jobbiga förföljare och små puffiga moln där två som för tillfället blivit förälskade sitter och gullar tills att nästa drama kommer emellan dom. Och vem fan bryr sig när väl det händer förutom dom själva? Inte en jävel.
Den ene ligger som en död säl hemma under sitt täcke och gråter dag och natt när en orkan, ett världskrig och tusen knivhugg i magen utspelar sig mentalt för dom. När man väl sitter i den skiten så känns det som att det verkligen är det värsta som hänt denna planeten, men ändå.. Ingen bryr sig. För det händer hela tiden.
Alla har vart där, men ingen minns det. Det är precis som när man tar hål i öronen. När man väl gör det så gör det ont som fan. Ett par år senare så skrattar man åt det och tyckte att man var jättefjantig som tyckte att det kändes. Sen när man sitter där igen för att ta ännu ett hål så gör det precis lika ont igen.
Jag tror inte ens att det är meningen att kärlek och förhållanden ska finnas. Det känns som att kärlek är precis just ett sånt där litet moln som är som flyger och lever som en vildhäst som absolut inte vill bli fångad.
Om man nu ska fånga ett moln så får man väl iaf hålla tummarna på att man får ett tamt moln.. Eller vilhäst. Inte en sån som sparkas eller typ... Bajsar överallt.

Fotbollskor lulluuull

Så sugen på dessa. Want it, need it, men inte lika sugen på dobbarna. Jag är så fruktansvärt trött på mina nerslipade gamla dobbar av denna typ. Men dom måste ju helt klart finnas med skruvdobbar också.
Om jag skulle ta och leta upp att par av dessa? Någon som sett dom på svensk mark eller säljs dom längre?




Derby, öl, rocknroll och en 18årig Rebecka!

Igår var det derby här i stan och dessutom min härliga vän Rebeckas 18årsdag! Vi hade bestämt träff inne i stan klockan fyra, men jag som bara är jag fick för mig att jag hade jättebrottom och insåg inte förens jag var påväg in till stan att jag hade tagit bussen en halvtimma tidigt. I väntan så kilade jag in på Zara en snabbis utan att egentligen kolla på kläderna, bara för att fördriva tid. När jag tänkte att det var dags att pallra mig tillbaka, så passade jag på att kolla läget inne på Johanssons. Där hittade jag skorna jag letat efter jäättelänge, nämligen mina vita Palladium! Jag är så glaa att jag fann dom.
I allafall, så gick jag tillbaka och mötte Rebecka. Vi satte oss nere vid operan och hade en myseftermiddag i blåsten, sen bar det av till Gamle Port där även Becka fick sin första lagliga öl. Vi hann bara med en öl innan folkmassorna började vandra mot Gamla Ullevi.
Dom som är insatta vet antagligen redan att vi förlorade med 1-2.
Vi gick tillbaka och satte och på GP igen. Två av Rebeckas kompisar kom förbi som hon ställde sig och pratad med på utsidan. Jag hade en öl i näven, så jag fick visst inte gå utanför med den. I min ensamhet stog jag och kände mig dum i väntan på Rebecka.
Donka! Han antog jag att han borde ha vart på matchen. Han kunde jag ju hänga med en stund. Jag började kolla mig omkring, men trots att jag var bra dragen så förstog jag hur små oddsen var att han faktiskt skulle vara där. Det var nästan tomt när vi kom, vi satt vid ingången och han hade inte gått in. Men nej, det hindrade inte fylle-Linn. Ingenting hindrar ju henne. Jag fick syn på en kille som jag vet har vart med på flera bortaresor med GAIS förra året och jag vet att han känner killen jag letade efter. "Det är ju han hans kompis... Frallan!" Tänkte jag. Jag gick fram till honom med mitt fårigaste leende och sa:
"Det är la du som är Frallan?"
"Nääe.. Jag heter Erik =)" svarade han (smileysen för att det var precis så snäll han såg ut).
"Eh... Aha. Men du känner Donka?"
"Ja?"
"Vart är han?"
"Det vet la inte jag?" Nu kollade han bara konstigt på mig... Ganska förståligt. "Okej... Tack" svarade jag, ställde ifrån mig ölen, gick skamset ut och iväg med Rebecka och hennes två vänner.
Vi satte oss på något litet ställe ungefär vid Avalon där vi nog satt någon timma och det var grymt trevligt. Sen blev det hem och sova.

Idag har jag vart på lärcentrumet i Lindholmen och det verkar JÄTTEBRA! Jag börjar antagligen på måndag eller tisdag.

Btw, Rebecka fick en resa till Grekland i födelsedagspresent!!!! Nu behöver jag absolut inte oroa mig för att behöva vara ensam. WOHO!

AHH

Idag när jag satt med datan i mitt knä i soffan så var det nån skitunge som kastade nåt på mitt fönster. Dom brukar kasta snöbollar, men snö finns det ju ingen. Trodde att det var nåt psyk som kastade nåt äckligt.. Eller en kotte, men det finns nästan inga kottar här heller. Meeen sen glömde jag i alla fall av det.
Men nu kom jag precis att tänka på det igen och undrade vad det var dom kastade, så jag kollade ut genom fönster och där ligger en såndär jättegullig liten pippifågel. DÖD. Precis innanför sitter min stackars undulat Örnie helt skakis typ. Undrar om han fattar att det ligger ett lik typ en halv meter ifrån honom..
Vet inte vad jag ska göra av den..
... Så jag tog ett kort och bloggade om det, haha.
Nu ringer jag mamma.



Mission blondering 3

Failed.

Jag vet inte vad som är värst? Gulgrönt eller brandorange? En fläckig blandning kännt ännu bättre. Förutom hårbottnen som är helt isblond. GAH.
fast så hade jag såklart mitt räddningspaket undanlangt. Jag visste väl att jag skulle ha användning för det en vacker dag. Det sitter i håret just nu och jag hoppashoppas på att det blir lite bättre och att mitt hår iiiiinte trillad av.

Struntprat igen

Skjut mig. Gör det bara. Min höft tar inte kål på mig längre, den tar DÖD på mig. Har gått runt på Frölunda Torg och linkat som en kärring i 2 timmar i väntan på min synundersökning. Nu ligger jag hemma, smeker mig själv med voltaren och tycker att det är jättesynd om mig.
Under mina 2 linkande timmar fick jag iallafall det förhoppningsvis sista hårfärningspaketet, en foundation (sånt har jag inte använt på år och dag, men jag tror att det blir bra) och en jättestor leopard... Vet inte vad det heter. En grej man har över axlarna :) Fick syn på den inne på New Yorker och kände igen den från en modeblogg jag gillar. Jeeepp, jag är en stilskurk, men vem är inte det? Den var dyr för att vara en bit ylletyg, men jag hade stått på tå jättelänge för att försöka få ner den. Alla såg mig när jag drog ner den från galgen och när jag väl såg priset så tvekade jag lite, men att jag inte kunde hänga tillbaka den var en tillräckligt bra anledning till att köpa den ändå tyckte jag. Är helnöjd.
Har även gjort ett sista försök att hitta mina Palladiumskor, men dom verkar vara slut exakt överallt. Jag ska in till stan imorgon, så håller tummarna på att dom har kommit in på Johanssons eller att jag har så tur att dom har kvar dom på Yoko Yap.

Syntestet gick galant, så nu ska jag bara skicka in det till transportstyrelsen och hoppas på att det går jättefort att få mitt körkortstillstånd. Jag längtar såå efter att få mitt körkort.. Fast att jag absolut inte kan köra bil och att jag är skitskraj.




Strunt

Min höft tar kål på mig!! Eller vad heter det som sitter typ vid höften, fast lite längre bak. Det som man brukar vilja banta bort fast ändå pyttepytte lite längre bak fast ändå inte riktigt svanken. Det finns ett litet ben som sticker ut där och man känner efter. Eller jo, det är höften, fast baksidan.
Det lilla benet landade jag igår och det gjorde ont. Sen blev det bra och jag var i gång resten av matchen, och en stund efter matchen när jag fortfarande var varm. Men när jag gick ur bilen efter att ha suttit ner hela vägen från Bergum. Då jävlar. Det känns som ett jättelikt inre blåmärke som bara gnager. Vaknade tidigt imorse av att jag hade rullat över på rygg och lagt tyngden just på det höftbenet. Somnade om och vankade nu av samma sak. Det här suger.

Aja, snart ska jag pallra mig upp på riktigt och kila iväg till Frölunda Torg för att köpa lite grejer och göra ett syntest till det dät körkortstillståndet. Nej, jag fattar fortfarande inte så mycket mer. Fick hem papprerna igår nu har faktiskt mamma och göran räknat ut något om vilka jag ska skriva på. Skämmigt om jag skickar in fel.


Match och förlust

Idag blev det en 1-2 förlust mot Bergum, som nu tog hem hela serien. Vi hamnar alltså på en andraplats. Men varför lipa när man kan va gla? Jag är nöjd. Juniorerna har också spelat klart sin match för idag men jag har ingen aning om hur det har gått. Idag var det bara 95or som hade hand om den matchen. Tar dom hem den så blir jag stolt! I serien ligger vårt juniorlag på en tredjeplats vilket är bra, för att vara ett såpass oprioriterat lag.
Div 2laget leder just nu och är alltså på gång upp till 1an. Ett steg kvar till Allsvenskan. INTE dåligt.
Det jag vill ha sagt är att jag tycker om mitt lag trots en kass förlust :)


Mission blondering 2

Bättre. Kom på att de två senaste gångerna jag färgat håret så har jag inte haft någon handduk runt under verkningstiden. Är det meningen att man ska ha det? Det står liksom inte på paketet.. Fast dom kanske tar för givet att man fattar sånt, vad vet jag?
Men jag måste ändå färga det en gång till. Det är lite väl guldigt nu.


Mission blondering

Failed.

Poker

Jag är så stolt. Har ägnat de senaste 3 timmar åt att spela skiten ur gubbarna och grabbarna på facebooks pokerrum. Dom kom och gick med sina 10-90 fjuttiga marker, men vem satt kvar? Jo, jag med mina som högst 792. Linn står när dom andra faller! Det gick bra tills att mamma kom hem och inte gillade att hennes onge satt och såg ut som fan och spelade poker med ljudefftekter. Känner mig som en man, men insåg då att jag aldrig skulle funka som lesbisk. ALDRIG att jag hade kunnat komma överens med en fruga i samma hem.
Mamma = Överseende. Alla vet ändå att jag inte ska bo kvar för resten av mitt liv. Förhoppningsvis.

Varför?

Nej... Verkligen nej. Så besviken på Oboy. Dom borde väl ha lite bättre förutsättningar för att göra en ordentlig reklam, än vad dom visar på den här? Dom visas iofs inte på TV tack och lov. Frågan är om det var TVkanalerna som sa nej, eller om det var Oboy själva som kom på att dom skämde ut både Ebba, Dogge och sig själva.
Nej Ebba, det smakar inte som när du var liten och det var roligt med matexpriment.
Dogge valde att helt enkelt värma oboyen och dra till med en "Såhär blandar man förortsoboy".. Nej, det gick inte hem. Sorry Dogge.





Blond !

Nee inte än! Men snart är det gjort på riktigt. Min mor kommer att slå mig hårt, men det är det värt för jag är så jädra trött på mitt fula hår. Jag saknar mitt blonda. Håll tummarna på att det blir asbra.




Körkortstillstånd!! ...... Körkortstillstånd?

Nu är jag helt plötligt anmäld till en intevsivkurs i Falkenberg som innebär att jag ska bo där i 2 veckor från och med den 4 oktober. DOCK behöver jag ett körkortstillstånd som jag ska skicka till dom.. Jag gick in på den här kör portsportalen där man kan beställa blanketter som man ska skicka nånstans. Fan, jag behöver hjälp. Har bett om hjälp hur länge som helst, men ingen fattar ju att jag inte fattar ett skit och att jag vill ha ett jävla körkort. Vilken blankett ska jag beställa liksom? Körkortstillstånd med läkarintyg? Körkortstillstånd med läkerkontroll? Syntest? Ingår inte det? Jag beställde allt som hette något med körkortstillstånd. Kom inte på förens efteråt att dom där blanketterna faktiskt kostar pengar. Hur i helvete ska jag kunna veta det? Hoppas på att det iiinte är dyrt. Och när kommer dom då? Sen när jag skrivit i, vart ska jag skicka det? Kommer det liksom hem ett körkortstillstånd sen? Närdå? Innan den 4? Ska jag skicka det till Falkenberg sen?
Jag behöver verkligen nån som fattar vad jag håller på med.

P.S, matchen igår slutade 1-1. Det gick bättre än väntat. Inte bättre en relativt bra, men mycket bättre än väntat för min egen del.

Bildinlägg

Som sagt, iväg på match. Men jag mår relativt bra, så det känns okej. Peppar peppar.











Teeth

Hörde denna i våras och jag HATADE den då. Nu spelas inget annat i mina högtalare. Helt sjukligt bra!


Grekland

Jag däckade och vaknade i Grekland. Nu är jag här och det är kanon!

.. Not. Men jag önskar att det var så.
Grejen är att jag har nog pengar till en biljett, men har jag nog för att överleva tillräckligt länge för att skaffa mig ett jobb? Jag och Becka började prata om Grekland igår igen. Blir så ledsen när jag vet att hon inte kan komma ner förens hon tagit studenten.. Och blir lite lessen för att jag inte tar studenten. Juste! Jag var ju på det där mötet förra veckan. Dom kom fram till att dom inte vill låta mig praktisera och att dom vill sätta mig på ett lärcentrum. Vad fan är det då? Visst vill jag ha betyg, men ännu mer vill jag bara ha pengarna. Dom har iaf satt mig på en kö dit nu och om dom inte ringer inom den 9onde så ska jag på ett till möte där på Burgården. Men jag vägrar att gå hemma och ruttna i väntan på att kanske få plats i nån sorts klass med flyktingar, knarkare och kanske männinskor som helt enkelt är för dumma i huvet för att gå i någon vanlig skola. "Vad är du själv då?" tänker dom flesta. Jo, jag har haft jävligt OTUR i mina skolår. Inte nog med att jag har svåra koncentrationsproblem och inte fått den hjälp jag behöver. Jag har vart utsatt för lärarmobbing hela åk 8 när jag började på Fiskebäcksskolan. Hade det inte varit för att jag hade börjat på Påvelundskolan åk 9 så vet jag inte vart jag hade vart nu. Det är en fantastisk skola. Fiskebäcksskolan är kass. Är det någon som vill höra mer om det så kan jag ta det en annan gång, men nu känner jag att jag börjar tappa det där röda snöret... Som om jag hade något snöra från början. Phah. Måste läsa vad jag skrivit igen för att komma ihåg vad jag snackat om. Häng kvar.
Juste! Poängen var att om dom inte sätter in mig i den där skolan inom den 9onde så tänker jag kräva att få praktisera ändå. Fram tills att jag kommer in alltså. Då ska jag nog försöka få praktik på typ Palace eller nåt.
Ooooch poängen med det var väl nog att jag får pengar för det.

Nog om det. Igår var det KANON. Jag har 3 drägg på min övervåning och en gullig mamma som diskar i köket. Ska hjälpa henne nu innan hon får spader på mig. Berättar mer om igårkväll senare.
Bakis as hell och match senare. Mumma!

Looooooooad it

Idag har det vart helt fullt upp.
Förra veckan köpte jag nämligen en klänning.. Som jag lämnade tillbaka.. Och köpte en ny... Som jag hatar och ska lämna tillbaka, men eftersom jag köpte den igår så kan jag inte med att lämna tillbaka den redan dagen efter så jag väntar tills på måndag. I ALLA FALL så var jag inne i stan idag för att köpa mig en zebrafärgad halsduk och en ny klänning. Halsduken sket jag i tillslut, men klänningen blev en svart en från Tessie.
Nu har jag städat hela kvällen med mamma som nämligen är den stora egentliga arrangören av morgondagens middag. Hon har vart i full gång sedan klockan 3 idag.
Det kommer att bli kaaanon!




DHL

Hej DHL. Jag är så JÄVLA trött på er och eran kassa leveransservice. Jag hoppas att ni går i konskurs snarast. Vart man än har med er att göra så är det kasst. Ungefär 90% av era chafförer är stackars små vilsekomna muppar med blodsprängda ögon och ingen som helst social kompetens. Dom är så trötta på livet att dom helt enkelt inte kan med att ens låtsas vara trevliga. På den plats jag jobbar så kan dom inte med att köra varupallen en meter till så att det hamnar INNANFÖR dörren och så att jag kan flytta på det när jag har tid istället för att släppa allt jag gör och gräva fram en egen pallyftare. Detta för att ingen helt enkelt ska ta det när det står på utsidan. Och det är helt enkelt bara för att dom inte vill.

Nu när jag inte ens jobbar med er kommer jag undan. Inte nog med att en mobil jag beställt kommer en dag försent, utanför att ni skickar mig ett SMS och säger att den finns någonstans där jag ska hämta den. Visst, men ska nu göra det så kan ni väl i alla fall se till att skiten är där när jag kommer. Hur ska ni lösa detta nu DHL? Ni har säkert ingen aning om vart den är. Jo, jag vet! Lägg ut ett kontaktnummer på eran hemsida som inte ens är i bruk. Det funkade GALANT. Får jag ingen hemkörning den dagen ni hittar mobilen, så kan jag väl i alla fall få en cykel på köpet så att jag slipper att gå en mil fram och tillbaka igen för att kolla ifall någonting stämmer när jag kommer fram.


RSS 2.0