19 bast!

Igår när jag somnade var jag deppig. Känner mig plötsligt gammal. Känns som att jag var 16 i förrgår typ.
Fast idag känns plötsligt allting mycket lättare för mig igen. Mamma kom och väckte mig med kaffe och en jättefin liten bakelse - exakt samma recept på tårtan som jag fick när jag var liten. Det gjorde mig nästan tårögd. Ännu mer tårögd blev jag när jag fick Hilfigerjackan som var helt slut när jag kollade senast, men som mamma lyckades få tag på i stan.
Sen när pappa ringde från Kina började jag gråta på riktigt. Det är jättejobbigt att prata samtidigt som man försöker få det att låta som att man är totalt oberörd.

Nu sitter jag vid matsalsbordet och väntar på mamma som jag strax ska köra till jobbet.
Allt känns bara så bra. Jag har å ena sidan inte vart lika förväntansfull inför min födelsedag som jag var när jag var liten, men nu när jag väl sitter här känner jag mig plötsligt som en femåring igen.
Det är underbart.

Juste ja, firandet har jag flyttat till den 10onde September då det blir en stor, fet utgång med mina tjejer!
LADDAD SOM FÅ!!

Fredag

Nu ere fredag och jag ser utsom ett as.
Nej, jag menar inte att jag är en av dom som påstår att jag har en dålig dag och att jag "bjuder på bilden", men att jag egentligen är hemskt nöjd, utan det betyder helt enkelt att lyckades få till en bra vinkel och att jag vägrar att dela med mig av mina fula bilder.
Trevlig helg!



Onsdagspyssel

Skär i hjärtat att mina favvojeans ligger och är trasiga om båda rövhalvorna i garderoben. Därför tänkte jag sätta mig ner och göra någonting jag är totalt värdelös på. Sy!



http://www.bloggriket.se/

Mo-mo-mo-moves like jagger

Strax är klockan 00.00 och baksmällan sitter fortfarande i... Fast det är det värt!
Erik och Sebbe har båda fyllt 20 så Nanna och Jenny drog igång ett överraskningskrök som vi fick ha hemma hos mig. SKITKUL kväll och fast att Sebbe hade råkat få reda på det innan så blev i alla fall Erik SJUKT överraskad då hans bror David lurade i honom att han var tvungen att plocka upp sin vän "Jonas" som råkade bo i närheten av mig. Jenny gick ut för att möta honom och jag citerar hans första väl valda fras:
"Känner du också Jonas?"
Vi åkte in till Berså allihopa, men spittrades senare. Min kväll avslutades i alla fall på Charlies och på någon lerig plats jag inte minns (med tanke på hur mina skor såg ut idag).
Jag är skettrött och nu ska jag sova så PUSS OCH KRAM!


Vin och sånt som händer i Hannas trädgård


Friday noon hos Linn



Klockan är bara 20 över fyra, men jag gillar att vara ute i god tid. Mitt hår har redan självtorkat och jag slipper stressa med nagellacket och hårfönen samtidigt. Räknar med att vara nere på seglarkrogen vid sju för att äta sen middag med mamma och deras häng och efter det blir det in till stan för att möta upp bland annat min saknade vän Agnes!
Laddar upp för en mysig fredag och även för en GRYM lördag!

Lovely



Idag blev det en sväng om Sportlife innan jag åkte till Frölunda torg och åt lunch på Adams med Jenny. Jag hittade en JÄTTEFIN vinterjacka som jag inte tänker berätta vart jag hittade eftersom jag inte vill att den ska ta slut innan jag har den. Imån är det fredag och jag räknar med en DUNDERHELG i stan!
Vi ses där!


Följ mig på bloglovin!

Douche

Igår åkte vi in till stan en sväng för att kolla på Looptroop som jag förövrigt aldrig lyssnat på i hela mitt liv. Men som de flesta band med lite beat, så rycks man med när dom spelar live.
Fast ärligt talat så lyssnade jag tillslut inte över huvudtaget.. Vi stog längst bak, till och med utanför själva publikparken på Götaplatsen och pratade.
Idag har jag städat fast att det inte syns. Jag har röjt i min garderob och mina lådor bland alla smycken och smink och jag är helt sjukt nöjd nu. Mina linnen ligger så fint vikta att jag aldrig mer tänker använda dom. Winwin.

Jag har fortfarande problem med att ansluta kameran, men jag ska lösa detta nån gång (haha okej, nej, det ska jag inte, men det låter bra).
Nu sitter jag på mitt nystädade rum och myser med en spontan check jag fick på posten. YEAH.




Sökes

Jag behöver en datanörd omgående, hör av er!

Doin' well, Borgström






Jag skulle möta mamma på Frölunda Torg idag, men kunde inte hitta min plånbok när jag skulle gå. Jag sprang runt med skorna på inne och lyfte på allt. I paniken snubblade jag på en klädhög bredvid min säng. Under sängen såg jag något som kunde vara min plånbok. Jag stack in benet under sängen för att försöka få ut vad som nu var som låg där, men fastnade med kängan. Samtidigt fastnade jag med en ring i klädhögen och satt plötsligt i en knivig situation. Stressad, desperat och fast.
Jajjamen, jag missade bussen!




Måndassnack

Nu har både chip-ingången och sladd-ingången slutat fungera på min dator. Alltså är det görjobbigt att lägga in bilder eftersom jag måste göra det via min andra gamla avdankade maskin.

Hur som helst så ger jag inte upp för det.
Livet rullar på. Jag börjar känna mig som en vanlig gammal göteborgare igen. Jag dricker öl, säger att jag ska träna, har allt annat än tur och är ganska nöjd och glad ändå.
Nu sitter jag hemma och kollar på nån dokumentär på TV om havet och äter glass.
Sweet Monday


Sommarens favorit, Cinzano Rosso + Sprite


Skärhamn


Robinson - the retarded one

Har ni någonsin funderat på vad som hade hänt om man hade gjort en Robinson-säsong med BARA efterblivna deltagare? Det gjorde jag nyss.. När jag skrev rubriken faktiskt. Jag ska fundera mer på det, men å andra sidan kan det hända att jag redan vet svaret. Frågan delar nämligen kategori med "Vad händer om man placerar Linn, Jenny, Erik, David och Alexis på en öde ö 24 timmar?".

Allt börjar med en gummibåt och ett ösregn. Jag och Erik åkte över till ön först och valde ut en proffsig plats för tält syd och nord (och en brasa i mitten). Jenny, David och Alexis kom lagom till att vår eldmästare Erik hade skapat en brasa. Eftersom vi hade tappat en åra så fick jag och Jenny åka ut på havet igen och leta efter den. FAKTISKT så hittade vi den uppspolad på ett grund, så vi åkte dit, hoppade i land och hämtade den, men kom på lite för sent att vattnet var för strömt och att vi inte skulle ta oss därifrån. Vi fick därför bära båten över stenarna för att ta den till andra sidan. Skitsnyggt gjorde vi det. När vi var tillbaka brann elden (typ) och ett fint tält var uppsatt. Men det var efter det innebördskrigets början tog fart. Tält Nord hade nämligen varken instruktionsbok eller logik. Det bestod mer eller mindre av två pinnar och grön tygduk och låg för tillfället i en grön hög på marken. Men som tur var så löstes problemet av överlevarna Jenny och Linn (typ).

Jättegräl nr 1
Var Breivik en smart man?
Alla vs. Alla
Vinnare: Oklart.

Resten av kvällen bestod av öl, grill och ännu fler diskussioner framför brasan. När jag skulle lägga mig insåg jag till min förfäran att David hade lagt sig i det bättre tältet och det gick förståss inte. Jag, Jenny och Erik hade redan paxat Tält Syd (bara att vi hade glömt nämna det).
Erik: Men David.... Du är utröstad, stick!!
Vi fick som vi ville. Jag sov gott fast att det regnade och att vi gått i land i en misstänkt kohage. Mätt och varm sov jag som ett barn hela natten. När jag vaknade regnade det fortfarande. Jag kollade ut och såg att presänningen jag hade tatt med hade blåst bort från Tält Nord och endast täckte vårat som redan var vattentätt. Dessutom hade ena pinnen rasat och man kunde se tygen forma sig efter deras kroppar.

Jättegräl nr 2
Mår anorektiska modeller bättre eller sämre än vanliga människor?
Tjejerna vs. killarna
Vinnare: Oklart

En av våra bättre stunder var mitt på dagen på en brant klippa ovanför havet. Strålande sol, musik i högtalarna och en massa godis... Fram tills att ett chillinötskrig bröt loss. Jag och Jenny höll oss undan men killarna gick inte att hejdas. Erik hade hoppat i vattnet och David och Alexis försökte dränka honom genom att bomba honom med stenhårda chilliskott så fort han försökte komma upp. Chillinöttrena tog slut och vi gick upp för att samlas till ölråd och börja packa ihop våra grejer.

Jättregräl nr 3
Får man förhöra sin dotters pojkvän första gången hon tar hem honom?
Linn, Jenny vs. Erik
Vinnare: Oklart

När vi kom i land i Långedrag igen fick jag gå hem och hämta bilen för att vi skulle få hem motorn och båten. När jag kom tillbaka stog killarna och trixade med vår fotboll. Jag provade i förbifarten men har visst tappat känslan, så jag missade.
Någon random i trappan började babbla om någonting jag inte hörde och att hans sons rekord var 8.
David: Är det Allbäck?
Marcus Allbäck: Japp.
Där hade han stått en stund i trappan utanför Seglarkrogen och kollat. Jag brukar se Alexandersson och lite andra svennekändisar på seglarkrogen, men jag blev ändå ganska paff när han plötsligt stog där och var så trevlig.
Vi pratade en liten stund med honom innan vi åkte hem.

På kvällen tog vi bussen till Frejaplan för att lira lite. Det var bara jag, David, Alexis och 3 andra killar som spelade alla mot alla på ett mål med en målvakt. Självklart vann jag!


Liuzhou's fontäner på youtube

Hade jag öppnat ett casino hade jag haft sånna här.
 La bara upp bilder sist, men dom säger knappt 1000 ord.


Liseberg


Mobro på Atmorfear

Mysdag i skärgården

Eftersom dom flesta som skulle med och bada i tisdags försov sig, så var det bara jag, Jenny och Erik. Vi köpte lite grillmat, åkte ut till Ganglet och solade, men kom på att det skulle vara en mycket bättre idé att ta Jennys gummibåt och åka ut i skärgården istället, så vi åkte hem till Jenny, hämtade motorn och sedan ner till Långedrag och pumpade upp båten. Den når ju knappt under ytan, men det är ändå knepigt att inte gå på grund där det är långgrunt mellan öarna. Till slut la vi oss i alla fall vid en liten naturö innanför Brännö. Går rykten om att det bor en get där och vi såg faktiskt en massa getbajs (som Erik påstod att det var från
canada-gässen. Han har så fel). Asläskigt. Men det var i allafall skitmysigt och helt klart värt.



De misstänkta bajs-bovarna


Fransmän och söndagsöl!

Igår åkte alltså jag Jenny och Alexandra in till stan för att möta upp Erik, Kanter och hans flickvän på Lilla London. Vi hade inte ätit sen frukost så tog en snabb sväng förbi donken innan vi gick dit. Vi hittade bara ett fattigt litet runt bord vi knappt fick plats vid, så efter en öl gick vi till Chez och slog oss ner i ett par soffor. Där hittade jag även ett par jättehärliga fransmän som precis hade kommit till Göteborg. Jag tycker att det är jätteroligt att prata engelska med turister så jag slog mig ner där istället och strax efter kom Jenny och Erik också. Fransmännen hade lyckats få en jätteläskig svensk trollkarl i släp på krogen. Han visade Erik en massa grejer han kunde och fick typ reaktionen:
"DU ÄR ÄCKLIG. DET ÄR SVARTKONST. HÅLL DIG BORTA"



Chez stängde klockan 02.00 så jag, Jenny och Erik drog tillbaka till Lilla London. Hittade en tjej precis utanför Chez som jag kände igen från en kurs för längesen. Hon var så jädra gullig och jag hade inte sett henne på jättelänge, så jag grabbade tag i henne och övertalade henne att följa med oss.

När vi var tillbaka träffade jag Cassandra och Pernilla, så när det stängde följde vi med dom till en efterfest som var typ bara 3 minuter bort. Fransmännen gick förbi och hade visst frågat Jenny om dom kunde följa med. Hon bad dom att fråga mig, men eftersom dom hade snappat upp ännu fler läskiga människor i släptåg så förklarade jag bara snabbt att det var en privatfest och att det inte funkade. Hann inte säga mer innan Cassandra dök upp och drog iväg med mig.

Igår kom några släktingar hem till mig på kvällen för att stanna i ett par veckor, så nu är jag hemma med huset fullt och det är skithärligt. Jättetråkigt att vara ensam hemma själv för länge.
Regn ute så nu ska jag lägga mig under täcket och kolla på bakisfilm :)
Tjingeling

RSS 2.0