Lonleyy..

Gissa vart jag är nu? Nåt jag snackat om länge, men som aldrig ville bli av. Nej, inte Grekland.
Jag är i Falkenberg på intensivkursen. Finally. Just nu... Det känns ensamt. Det är bara jag i ett dubbelrum just nu. Om det kommer någon mer så kommer inte hon förens imån. Det är typ en villa dom byggt om till ett vandrarhem. Delat kök, ingen garderob. Jag har ingen aning om vart toan är. Värt att gå och leta kanske. Sen.
Vad i helvete ska jag hitta på nu då?
Förutom att sitta och darra som nåt skrämt djur i mitt lilla hörn.. Hmmm... Nee, ingenting. Jag stannar här framför min trygga dator.

Shit, kommer ju aldrig att kunna flytta hemifrån. Så fort jag stängde dörren bakom mig kändes det typ som att jag var ensam på jorden. Fan.. Jag har blitt så stor. Ballar ur..


Helgen

Fick köpt exakt sånna skor jag ville ha och fick använt dom i fredags och dessutom för 500 spänn! Yeees.
Dock blev Alingsåstrippen inställd, så jag satt med Joakim på Götas ett par tillar och tog ett glas.

På lördagen firade vi Jennys 18s-dag. Jag vet. Dessa födelsedagar tar aldrig slut, men det är lika värt det varje gång. Vi laddade upp hemma hos Jenny i Mölnlycke (mitt i ingenstans) med god middag och en del krök. Måste bara säga att jag är så glad för att jag inte röker för det är SJUKT kallt ute.
Vi åkte in till stan och hamnade på Mirage på Karisma. Jag har inte alls gillat Karisma innan, men det var faktiskt grymt kul där igår och kvällen var grymt lyckad!

Idag har jag, Joakim och Robin suttit ute på Roberto hur länge som helst och jag har fått min efterlängtade söndagspizza (Opera med extra sås mmm). Sedan åkte vi på en roadtrip till Trollhättan för att köra hem Robin. Vi gled runt på gatorna och dom visade hur det såg ut där. Det är fan otroligt. Trodde att det var ett par villor man smällt ner någonstans ute på landet, men det är ju verkigen en liten stad!
Hur som helst. Sedan åkte vi tillbaka till Göteborg, åkte en liten sväng runt i stan och sedan hem igen. Perfekt bakfylledag.




Scorett

Eheey, kolla vad jag hittade?

600 spänn. Måste jag iväg och kolla på!


Freday

Varför köpte jag inte ett par sånna där vanliga skor med en bred decimeterklack som alla har istället för mina 2-decimetersklackar? Love dom, men shit vad jag hade velat ha de lägre just idag. Det var dom det var tänkt att jag skulle köpt från början. Minns inte, ligger dom under tusenlappen? Då skulle jag kunna överväga att kila in till stan idag och leta. Kanske... Eller inte.

Idag bär det i alla fall av till Alingsås av alla ställen men Cassandra och Pernilla och imån ska vi fira vår kära Jenny som fyller 18 år!
Nästa helg tror jag att jag ska tvinga mamma vara hemma på fredagen, så att vi kan ha fredagsmys med ostbågar och cola. Saknar fredagsmys..

...

Saknar att vara brun. Saknar mitt fina hår ist för mitt krusiga.
Saknar att vara typ nöjd.



... Fast jag tror jag löser det :)

Måndag


Visst, det är inte alls en sån jag letar eftter, men den hade jag också kunnat tänka mig.
Jag vill alltså helst ha beige. Möjligtvis brun. Absolut inte svart. Thursday blir det ut och leta!



Också grymt snygg!

Usch, idag har jag studiedag och det kommer att bli helt pisstråkigt. Såg i almenackan att jag ska ha ett prov imån som jag inte hade nån aning om. Kan verkligen inte ett skit så jag får sitta och plugga hela dan idag. Fast jag har för mig att vi skulle flytta det provet eller nåt... Hoppas det.


Måste ha ny väska...

Letar och letar efter min väska jag skapat en bild av i huvet. Varför finns den inte någonstans? Själva grunden är av vanligt beiget typ medans botten + alla remmar är av brunt skinn. Jag VET att det finns och inte är för ovanligt. Är det nån som sett nåt liknande så let me know.

118 100

Jag: Hur tar man över jorden?
Svar: För att ta över jorden krävs en massa pengar. Har du en bra affärsidé kan detta gå. Se till att sälja din prodekt till så många som möjligt i hela världen och gärna så att de blir beroende av din produkt. Sedan ändrar du lite i din prodekt så att alla måste köpa din nya version också. Därefter kan det mycket möjligt vara så att du kan styra världen eller i alla fall är en bit på väg. Lycka till!

118 100 - Makes my future.

Pretty Woman

Ligger under en filt i soffan och kollar på Pretty Woman. Hon kysste honom och han vakna och nu gråter jag som en liten unge. Vet inte vart jag ska ta vägen. Nu tar reklamen slut... Must... Watch...


Kolla gubbar, vilken jädra BOLL!! PÅÅ DEN


Partyprylar

1. Megafon.
3/5 poäng.
Är grymt kul!



2. Kortlek
1/5 poäng.
Är man inte ett riiktigt jävla gött gäng med ett dussin charmörer som kan göra det hela till en kul grej, så är det allvarligt inte så sköjj att spela kort på hemmafest. Jag bler bara trött av det.. Eller för full.
Krök gills inte.


3. Solbrillor
-/5 poäng.
Nej, kom inte med det på fest. Ingen anledning och ser grymt töntigt ut med folk som glider runt med brillor när det inte är sol. Dessutom kommer dom tillslut bort eller går sönder.

4. Hatt
4/5 poäng.
Det berömda hatttricket. Funkar och kommer antagligen alltid att funka med en hatt som börjar på ens eget huvud. Händelseutveckling: Hatt på ditt huvud - motsatt kön provar hatt - tar den och går iväg - hatten vandrar - du jagar = Sysselsättning, icebreaking.

5. Boaorm (inte att ta med sig dock)
2/5
Har man en boaorm i huset så gör det hela grejen mycket mer spännande och unik. 2 poäng för att det är vad som kommer att bli intressant. Poängen boan aldrig fick för dom som blev rädda och gick hem. Hade det inte vart för att jag fick klappa en igår och att jag på riktigt var impad, så hade jag aldrig gett dom poängen.

6. Husdjur
-/5
... När jag tänker efter.. Inga husdjur alls med på fest. Tro mig. Det händer verkligen.


Måndag




Hade bara en lektion i skolan, så var där, åt mat, åkte hem, åt en macka.
 Hela min dag har mest vart... Mat. Nu sitter jag på mitt rum eftersom vi har nån mäklare...
Eller om det var en arkitekt där nere. Nånting som har nåt att göra med vårt nedervånings-bygge. Mamma
 är typ rädd för att jag ska skämma ut henne eller nåt, så jag måste visst gömma mig.

              ---

Läsvärd blogg av min filosofiske vän från norrland!
http://naringsvarde.blogg.se/


R.I.P Rasmus

Glömde även säga detta. Hörde igår att dom hittat kroppen. Hur kan det inte ha vart ett brott inblandat? Hur full man än är, så gör man sig väl inte besväret att gå hela vägen till älven. Inte för att nån precis stått och hotat att döda honom om han inte hoppade i.. Men klart han måste blivit jagad eller nåt.

"Kroppen togs upp av Kustbevakningen
i fiskhamnen i Göteborg efter
ett tips på lördagsmorgonen."

... 
"Jooo... Det är ju så att jag har ett liiitet litet tips. Vet inte om det hjälper er eller så meen.. Nej, vänta jag kan inte säga det. Eller jo. Det ligger ett lik i älven. Nu sa jag det. Förlåt för att jag tar er tid eller, men tänkte bara eeh .. okej hejdå"
Sluta vara så serious people! Alla vet vad det handlar om. Nån stackare som var ute med hunden eller för att kolla till båten hittade ett lik, skrek som fan och sprang hem och ringde. Säg det i stället. Det tycker iaf jag är intressant. Hur den personen mår idag eftersom det är en av många grejer man INTE väntar sig ska hända en själv. Att hitta ett svullet lik.

Nej, nu ska jag nog plugga.. Snart.
R.I.P Rasmus och själfallet Elin Krantz.


Lolan 18!

Såå var det födelsedagsfirning igen! Men inte slutar det här. Agnes och Jenny ska fortfarande också firas framåt. Tuvärr missar jag Agnes födelsedag eftersom jag är på intensivkursen. Hade såå gärna velat vara med eftersom att jag VET att dom kommer att gå till Gretas (typ det roligaste stället i stan).

Men nu var det inte det jag skulle skriva om. Louise var det. Vi började ca 10 tjejer runt middagsbordet och åt lite smått och gott (JÄTTEGOTT). Sedan kom det fler. Både ansikten man kände igen och inte kände igen. Vi drog inte ut, utan stannade hos Loley hela kvällen och det var sååå kul! Älskar hemma fester. Mer sånt!

Värt att spela match idag? Avspark kl 13.00 i Landvetter. Nja.
Smsade igår med tränare.. Ganska ny tränare för mig, så nog ren tur att han hade humor.
T: Match imån. Samlas 12.30 i Hovås!
Jag: Nej, tuvärr, jag kan inte. Kommer inte hem förens på eftermiddan..
T: Inte en chans? Vi spelar kl 13.00 i Landvetter.
J: Jo, men när du säger det så landar jag med flyget precis då ju. Kan be piloten släppa mig vid plan.
- Det är nu man sitter och väntar på att han ska svara typ "vart är du?" eller nåt. Hade nog fan lagt ner fotbollen om han hade gjort det -
T: Kan du inte hoppa fallskärm?
J: Haha jo visst. Jag löser halvtidseventet.





Vad är grejen!?

Jag citerar min egen facebook-status:
"Ända skälet till att jag skulle överväga att skaffa mig pojkvän är att JAG INTE KAN ÖPPNA BURKAR SJÄLV". Och det var i söndags. Tillslut fick jag upp den. Det var dock ingen burk, utan en drickyoughurt. Grejen är att nu har det hänt igen! Jag har försökt sen IGÅR varje gång jag har vart förbi kylskåpet eller känt mig taggad för ett nytt försök. Inte för att jag är ständigt sugen på fetaost (okej, jo), utan för att jag bara vill ha upp den jävla burken. Hur tänker dom när dom säljer sin mat? Tänk den stackars hemlösa, beniga tant som äntligen sparat ihop till en burk med fetaost. Så går den inte att öppna!? Hon kan bara kolla på fetaosten och knacka på glaset så att dom små bitarna sätts i rörelse och simmar runt i sin olja.
Tro mig, jag har försökt med varmvatten och att ligga på golvet med en handduk runt locket när jag skruvar. Inget funkar och jag börjar gråta snart.

Singin' with Steven

Sitter i min säng och väntar på grymt mycket bättre tider tillsammans med Aerosmith i lurarna och två rör med C-vitamin. Idag hade jag min första Svenskalektion. Var tionde sekund hörde man mitt grissnörvlande under hela lektionen.
Imorse när jag hade på spotify när jag gjorde iordning mig hörde jag en reklam ungefär 3 gånger som adresserade till en hemsida där det tydligen skulle finnas tips på hur man överlevde förkylningar.. Eller fick det att sluta. Snappade aldrig upp hemsidans namn, så jag googlade ungefär på "Förkylning tips" och kom in på ett forum där exakt alla tipsade om whiskey och rå gullök. Iofs har jag ungefär klunk i en flaska nägonstans men... Nej. Gud nej. Kanske när jag fyller 40 och känner mig förkyld.
Väntat typ hela helgen på att få komma till skolan och sätta mig och plugga klart med alla uppgifter, men det suger när jag sånhär. Som en zombie. Nu vill jag att jag ska ha gjort klart allt, att jag ska vara frisk, att det ska vara helg och dags för att fira Loleys födelsedag nunuu.


Hurts - Stay


Och vad lärde vi oss?

Hittade en gammal blogg jag hade för längesen och lite antecknade citat jag skrattade lagom åt. Detta hade jag helt glömt! Det är i min gamla klass när vi jobbade om antiken.

" ... så rullade dom in hästen i staden och sedan klättrade alla ur den och brännde ner hela troja.."
" ..... Och Brad Pitt dör i slutet"

"Äee, men det är handär... Han... Vad heter han med pilbågen?"
"Legolas!"


"Stoft, är det någon som har en aning om vad dom menar med det då?"
"Det är ju sånt Peter Pan har!
*tystnad* ... Ni vet... Sånt som gör att han kan flyga.. Typ."

Läsning innantill i texten:
"Men min stora fasa är min moders bredd... Bädd."

"Vem var Homeros då? Det hade ni i Läxa till idag"
"Ere dom där människorna som är getter?"

Döed

Jag sitter verkligen i mörkret och bara inväntar döden typ. Okej, anledningen till att jag skriver så nödvändiga inlägg är att jag faktiskt precis upptäckte att vi har en webkamera.



Sjuuk again

Nu sitter jag som en tickande snorbomb hemma hos min pappa och äter Ben and Jerrys framför datorn. Men jag kan ju säga såhär att gårdagen var helt otrolig. Den började hemma hos Hanna med med hon, jag, Josse och hennes kompis Marcus. Tyckte så synd om killen som fick sitta och lyssna på vårat "Omg, fint halsband. Asså aa. Fast nej. Omg bedobedobedo oouuuhh vad söt han på TV är HIHIHI".
Fast det kanske inte blev så mycket bättre när vi kom ut eftersom vi nämligen tog med honom till Rockbaren av alla ställen. Stackarn va typ rädd. Jag var också typ rädd i början. Hårdrock, motorckelkillar, emotjejer. Fast det var ju förståss inte dom enda grupperna som fanns där utan det var jätteblandat med olika stilar. Sånt tycker jag är skitkul. Första ölen var ungefär.. Alla kollade på varandra.. Sa ingenting. Men sen när vi kom igång lite så kom vi IGÅNG. Särskillt jag och Hanna. Åhh vad är det? Mintu? 29 kr? Vi tar 4. "Dom här kommer att slå om en stund" sa Hanna. Och det gjorde det. Jag ended up på en bänk utanför toabåsen.
"Du ska veta att jag är väldigt bra att prata med. Jag är typ Dr Phil. Så om du har problem så kan du sätta dig här och berätta dom för mig" sa jag till en emotjej och klappade på bänken bredvid mig. Och det gjorde hon. Vi kom in på värsta djupa grejerna. Minns dock inte vad hon sa.
Sen har vi en film från ett till toabesök där jag och Hanna står och sjunger på "Hej tomtegubbar slår i glasen". Vaddå förnedra sig själv? Vill någon se förnedringen så finns den på facebook..
En del av kvällen satt jag och tjötade med dealern på blackjacken när ingen spelade. Han skulle lära mig att shuffla markerna. Jag gjorde det riktigt bra.
Sen minns jag inget mer av kvällen. Vi drack lite mer, Hannas pojkvän Sebbe kom när Josse och Marcus gått. Tror nog att vi var liite jobbiga.

Dagen efter vaknade jag hos Hanna och var JÄTTEFÖRKYLD. Jag har vart där hela dagen och vi har väl inte gjort så mkt mer än att bara vara äckliga, ätit, sovit.
Vid matbordet:
Jag: Har du någonsin vart med om att du är på väg att rapa.. Men så åker rapen ner igen.
Hanna: Ja! Det är så frustrerande. Det är samma sak när man är på väg att fjärta, så kryper liksom fjärten in igen och....
Jag: BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖRP.
Hanna tappade flaskan med fruktsoda och hennes pizza låg nu dräkt i badet av fruktsoda på hennes tallrik. Hon höll upp en droppande pizzaslajs och kollade på den.
Hanna: Man kan nog äta den ändå...


Vem är tjejen till vänster!?

RSS 2.0