Klädsugen

Jag är hemma, ja! Idag är det redan torsdag och jag har bara vart så sjukt trött den här veckan. I fredags när jag kom hem bytte jag om och gick ut med Agnes för kvällen. Redan vid ett var jag helt slut och dessutom en gnutta packad. Min underbara pojkvän kastade sig in i bilen och åkte för att hämta, köra hem och sova med mig. Han är bäst :)

Men det var inte det jag skulle säga utan det jag ville få fram var att JAG ÄR PÅ ETT SÅ FÖRBANNAT SHOPPINGHUMÖR. Men så är det ju det att nu när man börjat plugga igen så han man plötsligt inga pengar. Fuck no att jag ska plugga vidare efter att jag är klar, ha en stinkande ekonomi de närmaste åren och en ännu mer stinkande ekonimi när jag pluggat klart och måste batala tillbaka alla lån man var tvungen att ta för att kunna bo och överleva. Nej, jag tror nog att jag satsar på att bli fastanställd på mitt gamla jobb eller någon annan klädaffär. Ska jag bli rik och känd, så kan jag ju satsa på nåt roligt vid sidan av jobbet.. Typ.. Designer kanske. Eller nåt.

Tappar ämnet. Denna är jag sugen på:




Nästa nyhet är att jag pajjat min fransjacka. Den stank unk, så ar tvungen att tvätta den (HANDTVÄTTA, JA). Men av någon anledning så lossade färgen från ärmarna och det blir fläckvis svart/grå. "Snyggt" kanske nån tänker, men ne, det ser tuvärr inte så bra ut som man kunde önskat nu.
Funderar på att göra om den lite. Sätta fast lite nitar, måla lite på den kanske. Tycker att det är så jädra snyggt, men vet inte när jag skulle använda den eller till vad. Eller om jag skulle våga. Eller hur jag skulle göra med fransarna när jag gör om den.


(Känner inte personen på bilden. Den är från google, men är grymt imponerad av värket)

GALET


Smälter



Morron

Joakim ringde och sa att det var snö. Sen gick jag in på facebook och fick veta att det var snö. Sen fick jag veta det ungefär 20 ggr till eftersom det inte finns en jävel som inte uppdaterat sin status för att berätta det för alla. Sen drog jag bort gardinen och fick veta att det var... Snö. I Sverige av alla ställen.

När jag kommer hem ska jag sticka till frisören och se ifall dom kan justrera min blonda färg lite. Jag ska väl börja med att kolla vad dom tar för pris för det, för jag har nämligen ingen aning om vad jag har för pengar. Sen ska jag tillbaka till mitt gamla jobb och gulla lite med dom och kolla om dom kanske har lite jobb över för mig runt jul. Hoppas att det går att lösa.

Så här vill jag ha mitt hår ungefär. Inte så mycket skillnad, men lite snällare blond. Varmare nyans.... Kan man säga så? Vet inte.




Myyyy lord...


1. Take control of me? Yer messin with the enemy

Rätt så trött på vissa.

Och så är jag rätt trött på Falkenberg. Första dan andra veckan. I helgen låg jag bara och kramade Joakim hela dagarna och nu är jag här igen. Har iofs blivit rätt bra på att köra (tycker jag), men 4 dagar till? På fredag packar jag väskorna på morgonen så att jag kan ta första bästa tåg hem!
Inte så att jag inte rekomenderar Falkenbergs Trafikskola, dom är skitbra. Bara att jag inte orkar va här mer.


Första dan

Det är en deprimerande liten stad jag har hamnat i. Det är dimma mellan små ruckliga villor, ett fult kraftverk och massa andra byggnader. Gråa bussar. Svenskt.
Mellan mitt rum och snubben bledvid så är det en tunn vägg och en dörr med en liten möbel för (Snälla gud, säg att den är låst). med andra ord gymt lyhört. Jag hör till exempel vad han säger när han pratar i tele. Det ger liksom ett snepp minus på privacy-points. En kvart efter att min väckarklocka ringt så ringer hans.. Typ lika högt som min. Klart som fan så har han nån sorts hönssignal som kacklade i en halvtimma.

Jag var på körskolan vid 9 som dom sagt. Tycker iofs att det är synd att dom inte har lektioner eller genomgångar eller så. Vi sitter mest vid datorn och svarar på teorifrågor om och om igen. Pluggandet får jag ta tag i lite mer själv. Typ.
Nu till den stora nyheten. Jag har kört bil.
... Nej det finns nog inte så mycket att säga om det. Det är skojj att köra köra runt på små banor i Falkenbergs lilla hamn, men blir så frustrerad så bort det dyker upp lite regler och trafik någonstans. Då känns det som att man har debbelt så många pedaler och växlar och jag känner mig plötsligt som någon sorts trafik-dyslektiker.
Fast det är ju i och för sig bara första dan... Kan man tänka.

Asså fan. Jag sitter bara och äter kakor, saknar killen där hemma. Ingen förälder har ringt än. Så nära hem, men känns skumt.


                                   ----------


HAHA fortfarande min idol nummer 1! LOVE!!





RSS 2.0