Nyårklänningen från mina drömmar.

Helt otrolig och jag vill ha den, men då måste jag beställa den från nelly vilket jag inte är 100 på om jag vågar. Av dom som köpt den värkar det som att hälften är helnöjda och andra hälften hatar den för att den är för lång/kort. Någon sa dessutom att paljetterna är svarta och inte bronsfärgade som dom är på bilden. Om min klänning hade kommit hem med svarta paljetter så hade jag nog blivit förbannad..




Hårplaner.. Igen.

Mitt hår är fortfarande awesome som kort. Jag är hemma och är sjuk... Inte lika awesome.
Igår var jag dock nere på restaurangen i Långedrag med mamma med fler för att äta. Jag satt och pratade med en f.d frisör om min hårsituation och mina planer om att låta allting växa ut och börja om.
"Linn. Du kommer inte att klara det. Jag vet att du kommer att färga utväxten"
"Nääemen, jag ska ju ha keps å mössa och sånt.. Eller?"
"Lyckas du på blir jag imponerad"
Hon försökte förklara för mig att om jag skulle låta allt växa ut innan jag färgade om det så skulle jag vara typ 30 innan jag fick det som jag ville ha det. Faran är inte att lägga i färg i håret, utan att bleka det. Anledningen till att det gått av är att jag kommit åt det jag redan blekt många gånger innan. Hon sa att jag kunde få det som jag ville om jag bara gick till frisören och fick hjälp med det - Lägga i färgen hasselnöt/rådjur mellan, vilket inte skadar. Grejen är att jag inte vågar gå till min frisör. När hon ser att jag blekt håret själv som jag faktiskt lovat att inte göra, så kommer hon att slå mig.
Eller i alla fall skälla på mig. Jag hatar skäll.
Men om jag väntar typ några månader, så att håret kanske har växt till sig litelite med hjälp av min plan att ständigt toppa det och hålla det kort och att ta mina tabletter. Då kanske jag inte får lite mycket skäll + att jag gör det enklare för henne att fixa till det. Dvs, lägga i den där rådjursfärgen under och slinga utväxten... Eller hur det nu funkar. Bra plan Linn. Good one.





Håret.. Igen

Hej och välkommen till tidernas antagligen längsta blogginlägg (eller aa, vi får väl se). Varför har jag nu inte skrivit? Jo, för att det hänt något och allt har blivit en ända stor katastrof. Jag höll på att skriva om det när jag precis hade gjort det, men jag fick ett sammabrott, smällde igen datorn och gick och la mig istället för att jag hatade mig själv.
Jag kan ju ta och börja med att säga att mitt nyårlöfte för i år är att sluta ständigt försöka göra det bästa av alla mina jävla siutuationer som jag inners inne vet att det kommer att gå åt helvete i vilket fall.
Here's the thing:
Jag får aldrig ordning på mitt hår, som alla som känner mig eller läst innan vet om. Jag hatar det, men det har inte funnits så mycket att göra åt saken. MEN nu i veckan när jag hade färgat utväxten (Loreal den här gången. DÖD ÅT DOM), så märkte jag att världens enormaste cancertuss lossnade helt oprovicerat när jag sköljde håret. Hade det inte vart för att jag precis färgat håret så hade jag verkligen trott att det var cancer, för det är bara sånt man ser på TV. Och det lossnade mer. Jag torkade håret och där bak var håret inte mer än 2 centimeter långt och såg förjävligt ut. 
Ja, jag fick ett sammanbrott och har gömt mig inomhus flera dagar. Min första tanke var att jag måste klippe mig pojkkort, vilket jag abolut inte vill. Min andra tanke var att rädda det och skapa någon sorts ball frisyr av det... Vilket jag tillslut insåg att jag verkligen heller inte vill. Forts. under bilden...



Ja, det är sjukt snyggt, men no way att jag skulle passa i det.
Jag har tänkt på det och tänkte att jag skulle klippa det axellånt och fortsätta hålla det så kort i nåt år, vilket innebär att håret fortsätter att växa eftersom det inte... slits.. eller nåt. vet inte hur det funkar, men det är så. Mitt hår väser mer när jag klipper det i alla fall. Pratade med en kompis som fick klippa av sitt hår helt i augusti, men hon har gått och köpt sånna där tabletter som går att håret växer snabbare. Hennes hår hade verkligen blivit jättelångt till skillnad från innan. Givetvis sprang jag iväg och köpte likadana dagen efter (idag). Sen när jag kom hem var det håret som skulle väck (axellångt-väck). Jag hade ångest när jag klippte, men det visade sig bli AWESOME. Sicken sjuukt lyckad förändring. Nu kommer iofs snart min bruna utväxt växa ut och jag kommer att se förjävligt ut i typ ett år innan det växt ut ordentligt och jag kan fixa det blont igen (nej, samma sak kommer inte att hända. Att det blev som det blev nu var att det inte vart ofärgat sen jag var 12, och jag ville nåt helt annat med mitt hår då).

Japp, så nu är det kort. Förövrigt, angående att jag ska sluta försöka göra det bästa av saker som kommer att gå skit, menar jag med att jag redan är fullt medveten om att 2011 kommer att bli mitt värsta år någonsin. Mitt hår kommer att vara fult, jag kommer inte göra annat än plugga, jag måste spara pengar, jag måste lägga ner fotbollen pga skador. Men jag är faktiskt inte så deppig för det, för och jag bara lyckas hålla allt jag lovar mig själv, så kommer 2012 att bli awsome. Lika bra att vara realistisk.

RSS 2.0