Rubriko

Måste bara börja med att säga att det stog en så OFANTLIGT snygg kille utanför mig idag. Aldrig har jag sett något liknande. Dom hade kört hit en såndär släpvagn och ställt den utanför mig och där stog han och sålde köksluckor. Utanför mig av alla ställen?

På lördag firar jag äntligen min 18årsdag! Idag var jag och köpte nya vinglas på IKEA. Egentligen vill jag ha jättestora runda, men det tyckte mamma var "otympligt". Okej, typ +40 varning på mig. Läägg av. Aja, jag tror att det kommer att bli kanon på lördag. Göran ska sätta upp värmeslingorna på altanen i veckan, markisen ska vara utfälld, extradelen på utebordet ska sättas på, pappa kommer med en sladd imorgon så att jag kan koppla ihop laptopen (spotify) och högtalarna (har egentligen ett par andra grymma med bas som jag brukar ta fram när jag har folk hemma, men våra stora som hänger på väggen är SÅ mycket bättre), en stor vid duk har mamma köpt. Nu håller jag på med en spellista på spotify. Jag vet att alla kommer att gå och byta hela tiden i vilket fall, men behöver ett on-the-go-spår. Så här ser den ut:
Allttttt
Dock har jag redan tjuvstartat mitt myndiga liv igår.
jag åkte in till stan och träffade Hanna och Jenny. Jonna dök upp strax efter och vi satte oss på Sense och jag tog mig en laglig öl. Rebecka kom också. Vi satt helt enkelt några görgoa brudar och tjötade om allt och inget någon timma eller två. Jag och Jonna gick vidare till Queens och satte oss med vår gode Zaya och en tjej jag inte sett förr. Letade precis efter en hemsida där man kan köpa fan-T-shirts där det står "Zaya is my bartender". Funderar på att köpa mig en för att vara snäll. Då kan han ju iaf skryta med att det är TVÅ som har köpt den, haha!
Hur som helst, efter att ha suttit på Queens så hände det inte så mycket mer. Vi följde med our bartender och kollade när han klippte sig, sen åkte jag hem :)



Detta är íofs från i fredags, men vafan, denna måste med. Den bilden fick jag allt till. Detta är i Hinsholmen on my way to spårvagnen.


Justeja! Skulle färga håret igår. Jag är hemskthemskt trött på mitt bruna hår och försökte få det Chamgagnefärgat... Det blev..... Exakt ingenting. Lite grönare kanske. Har köpt ett paket med slingor, men vetti fan om jag vågar ha i dom nu. Det kanske blir ännu grönare. Kanske kan kila iväg till affärn imån och göra något annat desperatköp.

På paketet stog det typ: "Under färgningen ser det mörkare ut. Detta är normalt"
Resultatet blev alltså........

...... Nada.

Åhh, fattar inte varför bilderna lägger sig på sidan.
Nä, det var nog allt. Jag återkommer.
Hejsvej!


ARTON!

Idaaag fyller jag år! Nu får jag dricka öl lagligt. Dock blev jag inte leggad idag när jag åt ute med pappa på en resturang. Blev faktiskt lite besviken. Aja, idag är jag hemma med mamma, men imorgon ska jag på en lite utgång... Fast att det är måndag. Men just nu har jag ändå ingenting att hålla mig i gott skick till. Stora utgången blir på lördag! Jag har fått pengar och en liten del av det köpte jag en klänning för, men jag får se om jag lämnar tillbaka den. Hittade nämligen en vinterjacka i svart päls som jag tyckte väldigt mycket om. Har råd med den också... Men jag vill spara, ha utgångspengar och ett par skor (som inte hade kommit in i dag). Annars har jag fått en bärbar dator, ett par nya hörlurar till iPoden, en INQ Chat telefon och ett par getting-grip skor. Jag är NÖJD!


Kräftkalas!



Igår firade min kära vän Pernillas 18årsdag med en kräftskiva hemma hos henne. Kvällen blev bara knäppare för varje timma som och tänker inte gå in på detaljer men helvete vad kul det var! Jag längtar redan efter nästa år och håller tummarna på att jag är hemma i Sverige då.



1,2,3 fanta och rosé!

Kan inte sluta lyssna. Båda tva har satt sig i mitt huvud sen igår!





Vampires suck!



Har jag extremt dålig humor eller är det helt okej att tycka att det här är kul!?
Kan inte sluta skratta! Helvete, jag vill se den!

Telefonkaos

Jag ringde min mentor imorse igen - inget svar.

Sedan ringde jag mamma och gnällde över att jag inte hittade min kameraladdare. Efter att jag lagt på så ringde det efter 30 sekunder igen. Jag antog att det var mamma igen och eftersom jag inte var på världens bästa mood så svarade jag med ett djupt bas-hallå.
Det var rektorn på Angeredsgymnasiet som undrade varför jag hade ringt henne.
Jag bytte tonläge till ett ljust glatt och berättade vem jag egentligen sökte. Hon hade visst av någon anledning tagit över hanns nummer, så hon gav mig numret till någon annan på vägledningscentrumet. Innan jag hann ringa dit så kom jag på att han hade ett mobilnummer till mentorn också, så det ringde jag. Angeredsrektorn svarade igen. Jag bad om ursäkt och ringde istället numret hon gett mig. En kvinna svarade och berättade att min mentor hade slutat. HELVETE. Han var den bästa mentor man kunde ha. Hade verkligen velat snacka med honom....
Kvinnan gav i alla fall luren till en annan kvinna som gav den till en annan kvinna vars brytning jag kände igen. Jag har inte precis haft så mycket med henne att göra, bara växlat ett par ord när jag vart där nån gång.
S: "Mitt mobilnummer... 07.... Måste kolla, jag ringer ju aldrig mig själv"
Nu har jag bokat möte med henne den 24. Minns dock inte vad hon hette... Bara att det började på S... Tror jag.

Angående min födelsedag så är det löst. Vi blir alltså hemma hos mig, men grejen är att vi ska bygga om. "ÅNEJ" tror ni kanske att jag ska säga, men nej, det är nämligen det absout bästa som kunde hända. På grund av det så måste vi utrymma hela vardagsrummet på alla möbler = Plats - LÖST.
Nu behöver jag bara ett bord eller två.
Kanske kan låna från GKSS... Maybe.

No move




Jag tycker verkligen att allt är tråkigt. Jag vet inte vad det är med mig. Jag har allt jag behöver... Typ. Varför är jag en dum unge som bara vill ha mer? Känns ibland som att jag rasar mot botten, men jag vet ju att det inte är sant. Kanske är det den där höstdeppen som kommer tidigt.
Ringde min mentor idag för att skriva in mig på praktiken igen, men han svarade inte. När jag tänker efter nu så kanske det är bäst att jag bokar ett möte eller nåt..

Lokaler?

Osäker på vilket datum det är idag, men en sak vet jag och det är att jag fyller 18 år den 29 Augusti! Jag har funderat ett bra tag på vad jag vill, men usch, det är hur svårt som helst. Tänkte först att man kunde börja hemma hos mig och sedan dra in til stan. Klassisk 18årsdag. Sen kom jag på att det skulle suga. Jag vill nog ha middag och det är inget alternativ hemma hos mig. Man får absolut inte plats och det tar en evighet att ta sig in till stan! Hyra bord vid resturang? Nej tack. Även om vi inte precis lär svina vart vi än är så... Måste man liksom uppföra sig "resturangigt" + att det kommer att gå åt helvetes med pengar om man ska börja ute redan där.
Funderar på om man kan hyra nån liten lokal? Googlade på det, men hittar mest sånna där 100-500 pers salar. En liten lokal typ i Haga eller nåt. Det hade vart hur bra som helst!

I igår och i fredags var jag hemma hos Kajsa. Just igår kände jag mig bara blä, så jag stannade inte mycket längre än ett glas vin innan jag åkte hem.
Fredagen däremot var hur trevlig som helst. Vi satt mest ute på balkongen och det var en sjukt bra känsla att sitta med utan att ens känna lite sug efter att få hålla en cigg i handen. Som jag sagt (eller har jag), trots att jag rökt i en del år så tror jag att jag har tur med min risk för att bli beroende (kom inte å något bättre sätt att uttrycka det). Antingen har jag svårt för att bli beroende eller så är jag helt enkelt för korkad för att ha fattat att jag redan är det. Isåfall är jag ändå för korkad för att ha fattat att jag har precis har avvänjt mig och att jag inte är beroende längre. Ta detta med en nypa salt, jag är nämligen inte helt allvarlig.

Spårvagnen på väg hem:
Hanna dricker vatten och ger tillbaka flaskan till mig.
Jag stoppar ner flaskan i väskan. Några sekunder senare:
Hanna: Ajuste, här är korken.
Tystnad.
Jag kollar ner i väskan, sen på Hanna och korken.
Hanna kollar på väskan och sen på mig.
Båda: AAHHHH.





Pengar på ingång!

Nu har jag jobbat färdigt för sommaren och i slutet av augusti kommer mina lönepengar. Dessutom hittade jag av en slump mina pengapapper från vårens praktik när jag letade efter något helt annat. Jag var helt säker på att jag lämnat in och gjort mig av med pengarna, men närå, dom kommer också i slutet på augusti. Eftersom jag inte kunde skapa ett sparkonto, så måste jag helt enkelt hålla stenkoll på mina pengar. Gör jag inte det, så förtjänr jag antagligen inte att åka. Nu då? När hösten börjar har jag ingenstans att ta vägen. Funderar på att lösa en till praktikplats. 1600 i månaden.. Om vi säger.. September-April
= 7 månader
= 11200. HOOOLY!!? Taget.

hej

RSS 2.0